Vad händer? 

Välkommen till våra samlingar 

Söndagar i Korskyrkan från och med 17 Januari

 

Alla kristna förstår hur Gud betonar "gemenskap" som en värdefull och viktig del av det kristna livet. Vi hoppas att stödja och uppmuntra varandra, speciellt nu under den här Corona tiden, att fortsätta tillbe Gud och ha gemenskap med varann, genom att erbjuda varje församlingsmedlem en rad olika möten som de kan delta i - både trygga möten i kyrkan själv och digitala möten. Nedan ser du våra olika samlingar och möten.

 

11:00 – 12:00 Enkel Gudstjänst

Vi möts för att lyssna till predikan och till bön och lovsång.

Det finns också möjlighet till att gå en bönepromenad och be för vår stad. Då utgår man klockan 11:00 från Korskyrkan och går tillsammans i mindre grupper.

 

13:00 – 15:00 Öppen kyrka

Under två timmar öppnar vi Korskyrkan för dig som längtar efter gemenskap, vilket för många har blivit en bristvara i dessa tider. Vi vill erbjuda en mötesplats, där vi även om vi är få och håller avstånd, ändå får mötas i enkelhet och dela närvaron med Gud och varandra.

Vi erbjuder möjlighet att fira Nattvard, att få be tillsammans och läsa Guds Ord eller att sitta ner och samtala med någon och få förbön.

Det kommer finnas olika stationer där man kan skriva ner sina böner och sin tacksamhet och en station för Bibelläsning.


På grund av rådande restriktioner får vi endast släppa in ett begränsat antal deltagare åt gången och för att tydliggöra detta så hänger det en lina med klädnypor med en välkommenlapp på till höger direkt innanför entrédörrarna. När man kommer in tar man med sig en klädnypa som man sedan sätter tillbaka igen när man lämnar kyrkan. Detta gör att den som kommer vet om det finns plats eller inte. Finns klädnypor, så finns plats. Finns inga klädnypor så är det fullt för tillfället. Då får man återkomma senare.

 

18:00 – 19:00 Söndagskväll på Google meet

Vi möts digitalt för andakt, bön och gemenskap. Du hittar länken i mejl eller på församlingens sida på Facebook.

 

Vi vill också påminna om att vi börjar att sända våra digitala Gudstjänster igen från och med söndag 17 januari . De hittar du på Betel Djursdalas Youtube sida: https://www.youtube.com/channel/UCMffFtrNCOrWgLU84yfEAag

 

Hoppas du skall känna dig varmt Välkommen!

Korskyrkan vimmerby 

Östra Tullportsgatan 3

PG 40 46 54-6

BG 5353-2024

Swish 123 00 68 775

  • spotify
  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now